balıkyemeklerim.blogspot.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.
Popüler Balıklar
-
Pulsuz Balıklardan Bazıları. Alabalık, Akya, Bakalyaro, Çinekop, Dil, Dülger, Gelincik, İstavrit, Kalkan, Kılıç, Kırlangıç, Kofana, Kol...
-
Terbiyesi için Malzemeler: 1 limonun suyu, 1 tatlı kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 çay kaşığı tuz. Kalamar Terbi...
-
Barbun ve Tekir arasındaki fark nedir ? Bu türler mullide ailesinden olup Akdeniz, Ege ve Marmara'da yaygın halde bulunur. Boyu en...
-
KİKLA LAPİN ( Labrus berggylta ) Ilık ve sıcak denizlerimizin yosun ve bitkilerle kaplı taşlıkların 2 - 30 m. derinlerinde yaşar. Dişi ...
-
Nevşehir'de Adana Kebab Nevşehir Kebab restaurant Nevşehir'de Ne Yenir Nevşehir'in En ünlü Kebab Restaurantı Nevşehir ...
-
Çinekop ailesindeki balıkların temizlenmesi ise zor değil. Çinekop ailesi içerisinde çinekop, sarıkanat, kofana ve lüfer balıkları bulun...
-
MALZEMELER 1 Kg Dil Balığı Yeteri kadar mısır unu Baharat Karışımı (Kekik, Zahter, Tane Karabiber, Biberiye) Tuz1 Yumurta Ayçiçe...
-
Artık kalıcı balık kokusuna mükemmelçözüm kilo kilo balık, ister mangalda ister yağda balığı alıp kilo hesabı pişirte bilirsiniz ...
-
Malzemeler: 4 adet orta boy levrek Yarım kilo kalamar Ayçiçek Yağı Mısır unu Hazırlanışı İsteyen levreği iyi pişmesi için fil...
0 yorum:
Yorum Gönder