balıkyemeklerim.blogspot.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.
Popüler Balıklar
-
Barbun ve Tekir arasındaki fark nedir ? Bu türler mullide ailesinden olup Akdeniz, Ege ve Marmara'da yaygın halde bulunur. Boyu en...
-
Pulsuz Balıklardan Bazıları. Alabalık, Akya, Bakalyaro, Çinekop, Dil, Dülger, Gelincik, İstavrit, Kalkan, Kılıç, Kırlangıç, Kofana, Kol...
-
Terbiyesi için Malzemeler: 1 limonun suyu, 1 tatlı kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 çay kaşığı tuz. Kalamar Terbi...
-
İSTAVRİT ( Trachurus trachurus ) Denizlerimizde Sarıkanat İstavrit ( Akdeniz ) ve Karagöz İstavrit ( Karadeniz - Marmara ) olarak iki t...
-
PAPAĞAN BALIĞI ( Sparisoma cretense ) Ege'de seyrek, Doğu Akdeniz' de yaygın bulunan, fazla göçler yapmadan sıcak denizlerin sığ...
-
Nevşehir'de Adana Kebab Nevşehir Kebab restaurant Nevşehir'de Ne Yenir Nevşehir'in En ünlü Kebab Restaurantı Nevşehir ...
-
GÜMÜŞ / ATERİNA Atherina Presbyter,Ahrenfisch,Prˆtre Sıcak ve ılıman denizlerin sahil bölgelerinde sürüler halinde yaşar. En fazla Marma...
-
MİNEKOP=Karadeniz’de kötek olarak ta bilinen minekop bu familyanın diğer bir türüdür. Eşkinaya çok benzeyen minekop 30 ila 80 cm arasında ...
-
MALZEMELER Balkalyaro filetosu 3 çorba kaşığı un 1 çay kaşığı tuz 1 su bardağı rafine yağ 2 orta boy limon (dilimlenm...
-
Malzemeler: 1 Kg. İstavrit Balığı 1 Su Bardağı Un 1 Çay Bardağı Mısır Unu 1 Çay Bardağı Bitkisel Sıvı Yağ Tuz Hazırlanış...
0 yorum:
Yorum Gönder