balıkyemeklerim.blogspot.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.
Popüler Balıklar
-
Barbun ve Tekir arasındaki fark nedir ? Bu türler mullide ailesinden olup Akdeniz, Ege ve Marmara'da yaygın halde bulunur. Boyu en...
-
Terbiyesi için Malzemeler: 1 limonun suyu, 1 tatlı kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 çay kaşığı tuz. Kalamar Terbi...
-
Pulsuz Balıklardan Bazıları. Alabalık, Akya, Bakalyaro, Çinekop, Dil, Dülger, Gelincik, İstavrit, Kalkan, Kılıç, Kırlangıç, Kofana, Kol...
-
MALZEMELER 2 adet Öksüz balığı 2 adet havuç 2 adet kereviz 3 adet patates 3 adet kuru soğan 12 su bardağı su 4 çorba kaşığ...
-
MALZEMELER Balkalyaro filetosu 3 çorba kaşığı un 1 çay kaşığı tuz 1 su bardağı rafine yağ 2 orta boy limon (dilimlenm...
-
Malzemeler: 2 adet Çipura balığı 1-2 adet patates (isteğe bağlı) 1 adet krımızı biber (isteğe bağlı) 1 adet soğan (isteğe bağlı) ...
-
Malzemeler: 4 adet orta boy levrek Yarım kilo kalamar Ayçiçek Yağı Mısır unu Hazırlanışı İsteyen levreği iyi pişmesi için fil...
-
Balık servisinde dikkat edilecek noktalar • Sipariş alırken, konuğa balığın ne tür pişirilmesini istediği sorulmalıdır. • Balığa g...
-
Balık Terbiyeleme nin Püf Noktaları Balıketinin terbiyelemek (marine etmek) etini nemlendirerek, yumuşaklık ve lezzet kazandırmaktır. ...
-
Haziran Haziranda balık az tutulur. Dip balıkları, yumurtalarını dökmüş olduklarından dağınık gezerler. Bu nedenle balıkçılık açısında...
0 yorum:
Yorum Gönder