balıkyemeklerim.blogspot.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.
Popüler Balıklar
-
Barbun ve Tekir arasındaki fark nedir ? Bu türler mullide ailesinden olup Akdeniz, Ege ve Marmara'da yaygın halde bulunur. Boyu en...
-
Pulsuz Balıklardan Bazıları. Alabalık, Akya, Bakalyaro, Çinekop, Dil, Dülger, Gelincik, İstavrit, Kalkan, Kılıç, Kırlangıç, Kofana, Kol...
-
Terbiyesi için Malzemeler: 1 limonun suyu, 1 tatlı kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 çay kaşığı tuz. Kalamar Terbi...
-
KUPES ( Boops boops ) Altınkuşak' ta denir. Ilıman ve sıcak denizlerde yaşar. Akdeniz Ege ve Marmara da bulunur. Marmara' dakile...
-
Kayış Balığı Yılanbalığıgiller familyasından ve ona benzer küçük balık (Ophidium barbatum). Boyu 45 cm.yi bulur, sıcak ve ılık denizlerd...
-
KARADENİZ MEZGİT Balıkçılar tarafından umumiyetle trolle, olta ile vede gırgır ile de avlanan, eti beyaz ve çok lezzetli olan, tavuk ...
-
İzmarit Balığı Vücut yanlamasına yassı ve genişçedir, iki sırt yüzgeci birleşmiştir. Vücudun her iki yanında kare şeklinde siyah leke me...
-
KÖMÜRCÜ KAYASI ( Gobius niger ) Bütün denizlerimizin nehir ağızlarına yakın, bazen de acı su bölgelerinde, 75 metreye kadar derinlikle...
-
Hamsi Çıtlaması Gerekli Malzemeler: 1 kg hamsi 3 çorba kaşığı zeytinyağı 2 adet soğan maydanoz 1 adet limon tuz Hamsi Çıtlama...
-
Palamut En İyi nasıl Pişirilir? Palamutun kimliği Palamut genellikle sıcak ve ılık denizlerde, hem açık hem de kıyı taraflarında yaşaya...
0 yorum:
Yorum Gönder