balıkyemeklerim.blogspot.com. Blogger tarafından desteklenmektedir.
Popüler Balıklar
-
Pulsuz Balıklardan Bazıları. Alabalık, Akya, Bakalyaro, Çinekop, Dil, Dülger, Gelincik, İstavrit, Kalkan, Kılıç, Kırlangıç, Kofana, Kol...
-
Terbiyesi için Malzemeler: 1 limonun suyu, 1 tatlı kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 çay kaşığı tuz. Kalamar Terbi...
-
Barbun ve Tekir arasındaki fark nedir ? Bu türler mullide ailesinden olup Akdeniz, Ege ve Marmara'da yaygın halde bulunur. Boyu en...
-
Turna Balığı Silndirimsi uzun gövdeli, kemikli bir balıktır. Ağzı ördek gagası şeklinde, üst kısmı iyicene basıktır. Sırt ve anus yüzge...
-
MALZEMELER: 1 adet yufka 150 gram küçük karides Sarmısak, yoğurt. Çok az tereyağı 1 yumurta akı KARİDES MANTISI HAZIRLANIŞI: Farl...
-
Hazırlama süresi: 15 dk Pişirme süresi: 15 dk 4 kişilik Gerekli malzeme: 8 adet levrek fileto 1 çay bardağı galeta unu 1 çay bar...
-
Palamut En İyi nasıl Pişirilir? Palamutun kimliği Palamut genellikle sıcak ve ılık denizlerde, hem açık hem de kıyı taraflarında yaşaya...
-
Nevşehir'de Adana Kebab Nevşehir Kebab restaurant Nevşehir'de Ne Yenir Nevşehir'in En ünlü Kebab Restaurantı Nevşehir ...
-
MİNEKOP=Karadeniz’de kötek olarak ta bilinen minekop bu familyanın diğer bir türüdür. Eşkinaya çok benzeyen minekop 30 ila 80 cm arasında ...


0 yorum:
Yorum Gönder