Malzemeler
Fener şiş yapmak için kemiklerinden arındırılmış fileto fener balığı kullanılır. Fener balığı zeytinyağı, tuz, karabiber, defne yaprağı ve biberiye ile marine edildikten sonra çeşitli sebzelerle birlikte şişe takılır ve ızgarada 10 dakika pişmeye bırakılır.
- 200 Gr Fileto Fener Balığı
- Cherry Domates
- 1 Adet Dolmalık Biber
- Limon
- Defne Yaprağı
- Sızma Zetinyağı
- Karabiber
- Tuz
Fener BAlığı Şiş Yapımı
Fener şiş yapmak için kemiklerinden arındırılmış fileto fener balığı kullanılır. Fener balığı zeytinyağı, tuz, karabiber, defne yaprağı ve biberiye ile marine edildikten sonra çeşitli sebzelerle birlikte şişe takılır ve ızgarada 10 dakika pişmeye bırakılır.
0 yorum:
Yorum Gönder