2 Şubat 2016 Salı

Nevşehir Balık Restaurant

Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinde Alkolsuz Aile Balık Restaurantı olarak hizmet veren tek firma olan "Ekonomik Balık - Et Restaurant" bu manada Nevşehir ve bölgesine "Balık kültürünü" yerleştirme konusunda önemli bir misyonu üstlenmiş gözüküyor.

Balıklar Nerede Geliyor?Ege , Akdeniz, Marmara ve Karadeniz Bölgelerinden gelen tüm balık çeşitleri yaz kış 4 mevsim Ekonomik Balıkçılık tezgahlarıyla Nevşehir halkının mutfağına taze taze geliyor... İsteyen Ekonomik Balık - Et Restaurantta el sürmeden deneyimli ustalarının marifetli elleriyle hazırladıkları lezzetli balıklardan yiyor isteyen kilo kilo kasa kasa alarak evine iş yerine götürüyor. Dileyende temizlettiği balıkları zahmetsizce özel paket bölümünde köz ızgara ve tavada pişirerek isterse anında afiyetle yiyor isterse evine iş yerine götürebiliyor.

Nevşehir Balık Kültürüne Alışmalı ...!

"Ekonomik Balık - Et Restaurantişletmecisi Uğur Çevikler , Nevşehir’e balık kültürü oluşturulması ve balık restoranı işletmeciliğinde çok önemli bir mesafe aldıklarını ve Nevşehir halkının damak tadına Balık lezzetinin tam manasıyla uyduğunu belirtti.

Neden Beyaz Et / Balık Tercih Etmeliyiz? Balık eti , Kalp damar hastalıklarına karşı koruyucu özellik gösteriyor. Kemik erimesini önlüyor.Zihni açarak hafıza kaybı ve unutkanlığa karşı etkili oluyor. Saçları ve cildi besliyor.Keskin gözler içinde birebir... Özellikle Omega 3 ve besin değeri yüksek olması açısındanda en önemli sağlık ürünü Balık lezzetini Nevşehir halkıyla buluşturduklarını da ifade eden Uğur Çevikler, Nevşehirli hemşehrilerimizin Allah'ın verdiği bu büyük lutuftan mutlaka istifade etmesi gerektiğinin altını çizdi.
"Ekonomik Balık - Et Restaurant" işletmecisi Uğur Çevikler, canlı bir balık sezonu yaşadıklarını ifade ederken Nevşehir’de balık tüketiminin her geçen yıl giderek arttığını kaydetti. Bunun memnuniyet verici olduğunu belirten 40 yıllık Nevşehir'in en eski Balıkçısı Uğur Çevikler, bu artışın en önemli nedeninin balık tüketiminin kolaylıkla yapılabildiği Ekonomik Balıkçılık firmasının büyük rol oynadığını vurguladı.
Çevikler, “Kuru Fasulyesi, Tavası , Pidesi ile ünlü Nevşehir ilimiz, ülke genelinde ünlü olan bu ürünlerinin yanına ilave olarak balık kültürüyle başarılı balık restoranı işletmeciliğini de artık ekleyebilir” diye konuştu. Ekonomik Balıkçılık bu manada Denizi ayağınıza getiremesede taze balık çeşitlerini ve lezzetini ayağınıza kadar getiriyor.
Çevikler, "Ekonomik Balık - Et Restaurant" modern balık restoranında her keseye uygun, istenilen çeşitte balıkların hazırlanarak servis edildiğini belirtti.


Yayıncı FİB Haber 

0 yorum:

Yorum Gönder