- MALZEMELER
- Balkalyaro filetosu
- 3 çorba kaşığı un
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 su bardağı rafine yağ
- 2 orta boy limon (dilimlenmiş)
- 1 demet maydanoz
YAPILIŞI
Balkalyaro filetolarını tuzlayıp unlayarak, fazla ununu silkeleyip bir kenara bırakınız.Bir tavada rafine yağı kızdırın. Levrek filetoların her iki yanlarını kızgın yağda 4-5 dakika kızartınız. Tavayı ateşten alıp balıkları ısıtılmış bir servis tabağına dizerek, limon dilimleri ve maydanozla süsleyip servis ediniz.
Balkalyaro Nasıl Yapılır?, Balkalyaro nasıl Pişirilir?, Balkalyaro Pişirme Yöntemleri, Balkalyaro kızartma, Balkalyaro tava
0 yorum:
Yorum Gönder