Malzemeler:
- 1 Adet Palamut Balığı veya Uskumru, Levrek Çipura Gibi Balıklarda Olabilir
- Maydanoz
- Kıvırcık
- Kırmızı Soğan
- Dere Otu
- 1 ad Turp
- Tuz Kara biber
- Zeytin Yağı
- Limon
- Balık Ekmek Bir kaç dal ve dere otunu kıyın bir kaç yaprak kıvırcığı ince dograyın
- yarım kırmızı soğanı ince doğrayın
- Bir kaç ad turpu kabuklarını soyup ince doğrayın
- Bir adet havucu sebze soyacağı ile ince dilimleyin
- Doğradığınız malzemeleri çukur bir kaba alıp Üzerine yarım limonun suyunu sıkın , Tuz, kara biber, 2 yemek kaşığı da zeytin yağı ilave edin ve karıştırın
- Parçalara Bölünmüş Palamut Balığınızı bir kaba alıp üzerine az zeytin yağı tuz ve kara biber ekleyiniz.
- Sonrada ızgarada pişirin Afiyet Olsun
0 yorum:
Yorum Gönder